Onderhoud

Naast installatiewerkzaamheden kunt u ook (vanzelfsprekend) bij ons terecht voor het verhelpen van storingen en voor dagelijks of periodiek onderhoud van installaties.


Storingen

Flexibiliteit is één van onze speerpunten. De bezetting van ons personeel stelt ons in staat om snel te kunnen handelen bij eventuele onverwachte situaties. Dus bij storingen e.d. zullen wij u dan ook zo snel mogelijk helpen.


Periodiek onderhoud

Voor een optimaal functionerende installatie hebben alle installaties onderhoud nodig. Soms wordt dit periodiek onderhoud ook gevraagd door bijvoorbeeld de gemeente of brandweer. Denk hierbij aan het onderhoud van de brandmeldinstallatie of noodverlichting. Bakkum Elektrotechniek kan dit periodiek onderhoud voor u verzorgen. Tevens verzorgen wij dan een compleet logboek met alle relevante informatie over de installatie. Desgewenst bieden wij u hiervoor vrijblijvend een onderhoudscontract aan, waardoor u verzekerd bent van vaste onderhoudskosten en een goed onderhouden installatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het periodiek onderhoud aan uw brandmeldinstallatie en noodverlichting door te nemen.