Duurzaamheid


Duurzaamheid

Bakkum Elektrotechniek hecht waarde aan duurzaamheid. Met het oog op de toekomst is het belangrijk zuinig om te gaan met ons milieu. Ook bij onze eigen onderneming!
Door allerlei maatregelen zoals het toepassen van energiezuinige verlichting, geschakeld door aanwezigheidsdetectie, het bewust omgang met afvalstromen, carpoolen van medewerkers etc. proberen wij als onderneming het milieu zo min mogelijk te belasten.
Verder volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet. Daarbij vormen de energiebesparende maatregelen als de plaatsing van zonnepanelen en de mogelijkheden van LED verlichting twee belangrijke onderdelen.
Voor advies, aanschaf en montage van zonnepanelen of LED verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.


Zonnepanelen

Een bijdrage aan een beter en schoner milieu kunt u onder andere leveren door het aanschaffen van zonnepanelen Door aanschaf van zonnepanelen investeert u echter niet alleen in de toekomst van het millieu, maar ook in uw eigen woning. U wekt uw eigen elektriciteit op en u maakt u onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. Een investering in zonnepanelen loont voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers.

Voordat je tot de aanschaf overgaat, zult u zich eerst moeten oriënteren en bestuderen welk type zonnepanelen het meest geschikt zijn voor je woning en je energieverbruik.
Ga hierbij niet af op mooie verhalen over goedkope systemen, hoge rendementen en snelle terugverdientijden, want vooral bij zonnepanelen geldt: “goedkoop is duurkoop!”
Bakkum Elektrotechniek werkt enkel met TÜV gekeurde systemen met de daarbij behorende garanties.

Neem voor een goed, gedegen maar vooral reëel advies contact met ons op.


LED verlichting

Ontwikkelingen van LED verlichting gaan razendsnel. Wij doen onze uiterste best om deze ontwikkelingen bij te blijven. Wij werken daarbij alleen met de gespecialiseerde leveranciers.
Laat uw halogeen- en gloeilampen vervangen door LED verlichting en u bespaart energie, dus geld, en het milieu. LED is veruit de duurzaamste vorm van verlichting.
In te veel winkels, kantoren en fabrieken, maar ook bijvoorbeeld op bouwplaatsen, sportvelden en in parkeergarages wordt nog gewerkt met verouderde en te dure verlichtingsoplossingen. En dat terwijl LED een veel beter en zuiniger alternatief is. De investering is dan ook snel terugverdiend. Dus wat let u?

Interesse in de toepassingsmogelijkheden van LED verlichting? Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.